Zo kan je een bed mooi opmaken

Vaak heb je niet veel tijd (en geen zin) om je bed mooi op te maken. Toch oogt de slaapkamer een stuk opgeruimder als je je bed mooi hebt opgemaakt. ’s Avonds ben je er blij mee dat je een mooi opgemaakt hebt. Hier vind je een aantal goede tips over hoe je efficient en snel toch een perfect bed kan opmaken.

Koop een aantal mooie donzen kussens.

Je kan beter investeren in een aantal mooie kussens in plaats van allemaal kleine kussentjes die je dan weer van je bed af moet gooien. Donzen kussens zie er mooi en zacht uit en zorgen er meteen voor dat je bed er uitnodigend uitziet. Meestal zijn 2 per kant al genoeg. Je kan ze ook een beetje meer verspreiden over het hoofdbord.

Als je dan toch meerdere kussen wilt op je bed is het leuk om voor meerdere formaten te kiezen. Bijvoorbeeld een rond kussen of een klein rechthoekig kussen. Dit heeft een speels effect. Je kan ook makkelijk de kussensloopjes vervangen waardoor je elke keer weer een andere sfeer creëert in de slaapkamer.

Bedlinnen is ook ideaal.

Je kan erop gaan zitten of op kloppen zonder dat er kreukels ontstaan. Het ziet er nog steeds prachtig uit. Dit is er fijn als je kinderen hebt. Als je investeert in een luxe linnen van goede kwaliteit hoef je er zelf niet meer zo veel aan te doen. Let van tevoren op dat de overtrek groot genoeg is. Er zijn veel maten bedden en dekbedden. Niet is zo vervelend als een overtrek hebt die groter is dan je dekbed. Dit ziet er tevens ook rommelig uit

Spreien doen het ook goed op een bed. Ze maken de slaapkamer gezelliger en je bed is meteen helemaal af. Als je een extra luxe uitstraling wilt kan je ook meerdere spreien over elkaar leggen in verschillende kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *