TENA-producten vangen alles op wat u per ongeluk laat schieten

Wist u dat tussen de vijf en tien procent van alle Nederlanders last heeft van incontinentie? Waarschijnlijk niet, want hoeveel het ook voorkomt, het blijft een onderwerp waar mensen niet graag over praten. Dit is helemaal niet nodig, want er zijn een heleboel verschillende oplossingen voorhanden om met dit probleem om te gaan.

Tips om met uw situatie om te gaan

Er wordt weinig over incontinentie gesproken, omdat iedereen die er last van heeft probeert dit voor zichzelf te houden. Het nadeel hiervan is dat veel handige tips en technieken ongedeeld blijven. Er bestaan meerdere manieren die u kunt gebruiken om de controle over uw lichaam terug te krijgen of te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan oefeningen voor uw bekkenbodemspieren. Door oefeningen te doen kunt u mogelijk de controle over uw plasbuis en sluitspier vergroten.

Liever zeker de deur uit

Zelfs met al die handige tips en oefeningen, is het begrijpelijk dat u in gezelschap liever zeker wilt zijn van uw zaak. Veel mensen die last hebben van incontinentie raken onzeker over zichzelf. Maar het is echt niet nodig om hier ongerust over te zijn want TENA produceert allerlei producten die ervoor ontworpen zijn om ongewenste urine en/of ontlasting en geurtjes op te vangen. Er zijn verschillende soorten incontinentie, die vragen om verschillende oplossingen. Er bestaat een oplossing op maat voor elk soort probleem. Daarom is informatie het begin van de oplossing.

Duurzame en ethische oplossingen

Het merk TENA is een onderdeel van gezondheids- en hygiëneproducten producent Essity. In meer dan honderd landen zijn ze sinds jaar en dag de nummer één op het gebied van incontinentie absorptiematerialen. Hun producten verbeteren constant en ze komen met een goede prijs en een duurzaam productieproces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *