Simpele tips om er altijd goed uit te zien!

Leuk dat je dit blog leest. En ja, ik schrijf dit blog en ben inderdaad een vrouw. Vrouwen willen er nu eenmaal op ieder moment van de dag goed uitzien. Dat betekent voor veel vrouwen dat dat goed voorbereid moet worden. Haarmaskertjes, meerdere crémes voor een zuivere huid, make-up, zonnebanken, sporten etc. Dat is nogal een lijstje en voordat we voor iedere situatie in de make-up moete hebben we voor jou wat simpele tips. Dit zodat je er op ieder gewenst moment van de dag goed uitziet. Handig toch!

Drink voldoende water voor een zuivere huid

Het is een bekend cliché, maar zeker waar. Het drinken van water zorgt ervoor dat je huid er glanzend en fris uitziet. Zo zorgt het drinken van suikerhoudende dranken voor een grauwe tint, dus als je veel water drinkt win je al een groot deel van jouw shiny uitstraling!

Gebruik standaard een 2 in 1 shampoo

Of je nu een bos krullen of steil haar hebt als je haren glanzen zie je er gewoon fleurend uit. Als je er nu voor zorgt dat je haar altijd in goede conditie is hoef je dat nooit op stel en sprong te doen. De beste shampoo voor een glanzend en zacht effect is een 2 in 1 shampoo van een goed merk.

Gebruik een tanning spray

Een lekker bruin tintje doet wonderen en daarom is een tanning spray een goed idee. Deze zijn verkrijgbaar van meerdere merken, maar als je niet als pantertje door het leven wil gaan is het raadzaam om een goed merk te kiezen. Online kun je genoeg reviews lezen over de verschillende merken tanning spray en je goed laten adviseren.

Permanente oog make-up

Als je van je blote billen gezicht af wilt als je geen make-up op hebt is permanente make-up misschien een idee. Een dun lijntje onder of boven je ogen geeft een heldere blik en maakt je mooier dan je al bent.

Met deze simpele tips kunnen jullie met een gerust hart in je dames badjassen van badjas.nl de deur opendoen als je net wakker bent. Ook ben jij zo klaar voor een feestje.

Fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *