Musthave items voor de coconut girl aesthetic look

Deze zomer staat helemaal in het teken van kleur. Dit zie je terug in zowel mode als in de laatste beauty trends. Een vrolijke trend die deze zomer ook helemaal hot is, is de ‘coconut girl aesthetic’. Deze trendstijl staat voor tropische bloemen prints en vrolijke pastelkleuren, afgeleid van de surf cultuur. Om je snel een inzicht te geven in deze leuke trend leggen we je in drie thema’s uit welke items jij nodig hebt voor deze zomerse look.

Fashion

Wanneer we kijken naar de kledingstijl van de coconut girl, is er één ding wat gelijk opvalt. De prachtige tropische bloemen printjes in de leukste zomerse kleuren. Op zowel jurken, broeken, topjes als op rokjes. Daarnaast zijn gehaakte kledingstukken, ook wel crochet genoemd helemaal in. Voor zowel een bikini topje als een jurkje. In deze kledingstijl zijn korte rokjes en strakke kledingstukken veel gezien. Zowel lage haltertopjes met een tie-dye passen perfect bij deze trendstijl.

Accessoires

Naast kleurrijke kleding hebben we natuurlijk ook bijpassende accessoires nodig met dezelfde uitstraling. Kleine schattige tasjes, haarbanden en haarlinten passen dan ook goed bij deze trend. Daarnaast is het ook helemaal hip om meerdere kleurrijke ringen en armbanden te dragen. Vooral polymeer kralen in de vorm van een bloem zijn super populair. De sieraden groothandel heeft een ruime collectie aan kleurrijke kralen en trendy kant-en-klare sieraden. Naast bloem figuren zijn kettingen met dolfijnen bedeltjes een must. Enkelbandjes zijn tot slot de accessoires die je niet kunt missen bij deze surf trend.  

Beauty

Nu we de kleding en de accessoires op een rijtje hebben is het tijd voor beauty talk! De tropische bloemen printjes komen naast de kleding ook terug in de nail art. Hierbij wordt er ook gebruik gemaakt van verschillende pastelkleuren. Hoe meer kleur des te beter. Bij deze trend hoort naast de uitbundige nagels een natuurlijk beauty look. De beach hair look is de haarstijl die het gehele plaatje compleet maakt.

Duik in je kledingkast en wellicht vind je nog items van vroeger die perfect bij deze leuke zomerse stijl passen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *