Wat is de ideale huid crème?

Een bekend en gerenommeerd merk, dat vrijwel iedereen kent: Pestle and Mortar. Het is dé ideale crème voor een droge en doffe huid. De crème van Pestle and Mortar zorgt ervoor dat jouw huid weer gaat stralen en jij zelf dus ook! De huid wordt helemaal zacht door de ultra-hydraterende formule. Daarnaast zit er een druppel applicator bij, zodat jij altijd de ideale hoeveelheid gebruikt en niet teveel of te weinig. Wil je de producten van Pestle and Mortar bestellen? Dat kan bij de officiële dealer, Eshtervanmaanen.nl.

De kenmerken van de Pestle and Mortar crème

Esthervanmaanen is de website van de populaire en bekende hair & make-up artist Esther van Maanen. Zij hebben een uitgebreid productaanbod van Pestle and Mortar, maar ook van diverse andere merken van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan Ilia Beauty, Ellis Faas en Iles Formula. De producten van Pestle and Mortar zijn perfect voor dagelijks gebruik. De crème houdt niet alleen jouw huid jong, zacht en gezond, maar zorgt ook voor bescherming tegen weersinvloeden. Weersverschijnselen zoals zonneschijn, regen, wind en sneeuw hebben namelijk een groot effect op jouw huid. Een ander groot voordeel van de producten van Pestle and Mortar, is dat deze geschikt zijn voor verschillende huidtypes, zoals een vette huid, droge huid, gevoelige en normale huid.

Belangrijk is om wanneer je overdag make-up draagt, je gezicht eerst goed te reinigen, voordat je de crème aanbrengt. Er is hiervoor speciale reinigingsolie gemaakt, namelijk Erase Balm Cleanser. Deze olie is ideaal om jouw gezicht goed schoon te maken. De mix van rozenbottel- en druivenpitolie zorgt ervoor dat de huid en poriën strakker worden, hierdoor worden rimpels in het gezicht vermindert. De creme trekt helemaal in tijdens jouw nachtrust, zodat jij de volgende ochtend weer fris en fruitig op staat! De prijs-kwaliteit verhouding is daarnaast uitstekend en de crème wordt niet op dieren getest. De producten van Pestle and Mortar kunnen eenvoudig en snel besteld worden op de webshop van Esther van Maanen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *