Sieraden musthaves in 2021

Je ziet het bij de jeugd, bij ouderen en zelfs bij kleine peuters en kleuters. Oorbellen, armbandjes ringen.. Sieraden maken een outfit helemaal af! Wij begrijpen als geen ander dat een sieraad jouw outfit net dat beetje extra geeft. Wanneer je een chique diner op de planning hebt, ontkom je niet aan het dragen van een klassiek sieraad. Maar ook wanneer je in je kloffie richting de supermarkt sjokt, kan een krachtig sieraad net dat verschil in je zelfvertrouwen maken. Dit zijn dé musthaves voor 2021, lees je mee..?

Een goed paar statement oorbellen

(w) Hoops! I did it again. Deze grote ringen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Dankzij deze populaire statement oorbellen zie jij er atijd uit om door een ringetje te halen. Ook gaaf: een wat grovere hanger in je oren. Je kunt er zelfs voor kiezen om deze in slechts 1 oor te dragen, voor een wat losser effect. Met een goed paar oorbellen zie jij er iedere dag stralend uit!

Mama en haar mini-me

Wanneer mama en de kleine hetzelfde sieraad dragen, weet iedereen direct dat ze bij elkaar horen. Om het sieraad extra betekenis te geven, laat je het graveren met een naam, datum of uniek symbool. Geloof ons, de moeder dochter armband is aan een opmars bezig!

Less is more – minimalistische sieraden

Steeds vaker zien we bij grote sieradenmerken ‘minimal collecties’ voorbij komen. Vooral de minimalistische ringetjes en knopjes zijn populair, omdat je deze zo leuk met elkaar kunt combineren. Maar niet alleen minimalistische ringetjes maken een opmars.. een dun en subtiel armbandje staat prachtig in combinatie met je nette jurkje.

Je everyday sieraad

Naar je studie, werk of wanneer je de kids uit school moet halen, gelegenheden waar een simpel sieraad voldoet. Je trouwring, dat ene armbandje van je eerste liefde of een kettinkje dat je ooit van opa en oma cadeau hebt gekregen. Het everyday sieraad is iets wat jij het liefste altijd draagt.

Een net sieradendoosje

Wanneer je al deze sieraden hebt verzameld, heb je natuurlijk een plekje nodig om deze parels netjes op te bergen. Een mooie sieraden stacker biedt hiervoor de oplossing. Er zijn sieradenboxen in verschillende soorten en maten. Heb jij bijvoorbeeld veel ringen of juist veel kettinkjes? Dan stem je de box hier helemaal op af, ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *