Private shopping; de droom van elke vrouw

Private shopping; de droom van elke vrouw

Private shopping, het klinkt als iets dat totaal buiten je bereik ligt. In ieder geval, buiten de mijne. Het klinkt luxueus, alsof de rode loper voor je wordt uitgelegd en je met twaalf tassen vol naar buiten komt. Nou ja, jij draagt die natuurlijk niet. Dat doet een medewerker van de winkel die je net leeg hebt gekocht. Samen met jouw privéchauffeur die staat te wachten met een witte lamborghini. Oké, even wakker worden. We dwalen – of dromen – af. Dit is natuurlijk één versie van private shopping. Maar, de manier die we allemaal nu kennen is iets eenvoudig dan dat.

Privé shoppen door Corona

Deze versie van private shopping is namelijk mede mogelijk gemaakt door onze beste vriend Corona. En dan bedoelen we niet het Mexicaanse biertje (dat is namelijk een échte vriend), maar dat vervelende virus. Toch laat hij jouw droom nu uitkomen. Bijna alle winkels in Nederland bieden namelijk private shopping aan. We staan allemaal te popelen om te gaan shoppen en de nieuwe lente/zomer collectie te passen. Van dat online winkelen is de lol onderhand ook wel af.

Hoe gaat het in zijn werk?

Simpel, je maakt gewoon een afspraak met de winkel. Dit kan vaak telefonisch, via een formulier op de website, sociale mediakanalen of de klantenservice. Je kunt vaak een afspraak maken voor 30 of 60 minuten en tijdens jouw afspraak krijg jij de volledige aandacht van een medewerker. Er mogen namelijk maar twee klanten tegelijkertijd in de winkel. Dit is toch ideaal? Maak dan ook snel je afspraak bij je favoriete boetiek winkel of merkkleding zaak, zoals de Officiële Superdry Store. Dit dien je minimaal vier uur van tevoren te doen, maar zorg ervoor dat je er op tijd bij bent om jouw gewenste tijdslot weten te bemachtigen. Nu hoef je alleen maar te wachten tot de dag van jouw afspraak om je droom waarheid te maken. Niemand hoeft te weten dat je maar één tas in jouw mini zet en zelf naar huis rijdt, het is ten slotte jouw droom 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *