Een baby draagzak bij jouw stijl!

Een baby draagzak bij jouw stijl!

Moeders opgelet! Een baby draagzak hoeft al lang niet meer lelijk te zijn. Er zijn vele mooie exemplaren op de markt. Met verschillende patronen, kleuren en vormen zit er altijd eentje tussen die bij jouw past. Maar er zijn ook verschillende types allemaal met hun eigen voordelen en een eigen stijl. In deze blog ga ik een paar verschillende typen baby draagzakken en hun stijl bespreken.

Sportieve backpack look

Draagzakken met gespen worden door heel veel merken gemaakt. Ze zijn erg ergonomische en komen in verschillende kleuren en designs. Wel hebben ze allemaal – je raad het al – gespen. Deze lijken vaak op banden waarmee je ook een rugzak of backpack op maat kan stellen. Ook gebruiken deze vaak een kliksysteem om de banden vast te maken. Door de gespen, de brede schouder- en heupbanden en de stevige stof van deze draagzak geeft het echt een backpack uitstraling. Daarmee geeft deze draagzak vaak een stoere, sportieve uitstraling aan je look. Gelukkig ziet het er alleen zo uit en zorgen de brede banden juist voor een prettige draagervaring.

Sierlijke boho-look

Als tegenhanger van de gestructureerde gespdraagzak hiervoor, geeft een ‘ringsling’ draagdoek een sierlijke ‘flowy’ look. Een ringsling draagdoek is een zachtere minder voorgevormde draagdoek die over één schouder gedragen wordt. De baby kan op je buik of heup gedragen worden en de draagzak wordt gesloten doormiddel van twee ringen aan de voorkant. De stof gaat door de ringen om de draagzak vast te maken en vormt een strik, waardoor de overgebleven stof langs je lijf drapeert en de boho-look helemaal afmaakt.

Zachte knuffel look

Een derde optie is een Mei Tai draagzak. Deze variant ligt en beetje tussen de twee vorige in qua looks. Hij is wat meer gestructureerd en verdeelt het gewicht over beide schouders en de heupen zoals de gespdraagzak. Maar de zachte materialen, het gebrek aan gespen en het gebruik van strikken als sluiting geeft deze draagzak een minder stoere maar zachte uitstraling zoals de ringsling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *