Dé nageltrend van 2021

Dé nageltrend van 2021

Een mooi gelakte nagel kan een look helemaal afmaken, of een basic look in één klap naar het volgende niveau tillen. Het voelt toch net wat beter en verzorgder als ook je nagels mooi en verzorgt gelakt zijn. Omdat normale nagellak zo snel van je nagels afgaat zijn er een aantal populaire opties om je nagels langer mooi te houden. Acrylnagels en gelnagels. Maar er is nu nog een optie en misschien is dat wel de beste: next gel.

Wat is het?

Next gel wordt gezien als de beste tussenweg tussen gelnagels en acrylnagels. Next gel heeft, zoals de naam al suggereert, veel weg van een gellak. Het is net zo makkelijk aan te brengen als een set gelnagels. Het hecht erg goed aan de nagels en het is voor de nagelspecialist makkelijk in vorm te vijlen. Zo krijg jij dus gelnagels in een mooie vorm die lang blijven zitten. Veel overeenkomsten dus met gelnagels. De overeenkomst met acrylnagels zit in de stevigheid van de nagel. Next gel is namelijk veel steviger dan ‘gewone’ gellak. Al heeft het zelfs daar weer een ander voordeel over acrylnagels. Next gel nagels zijn namelijk ook flexibel, waardoor ze minder snel breken dan acrylnagels.

Stijl opties

Naast alle voordelen van acryl- en gelnagels, zijn next gel nagels net zo mooi als andere opties. Ze kunnen in alle kleuren gemaakt worden of zelfs met glitter! Je nagels kunnen ook nog in alle mogelijke vormen gevijld worden. De meest populaire vormen voor 2021 zijn ‘almond’ als je voor een lange nagellook gaat en ‘squoval’ als je voor een korte nagellook gaat. Qua kleur kun je eigenlijk niet misgaan in 2021. Met zowel felle kleuren als pasteltinten zul je er trendy bij lopen dit jaar.

Dus, twijfel je tussen gel of acryl? Vraag dan in de salon eens naar next gel. Dan rijg je de voordelen van gel én acryl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *