Praktische gids voor het kopen van zonnebrandproducten

Er zijn verschillende overwegingen voordat we zonnebrand factor 50 kopen. Je kunt talloze sunblock-producten op de markt vinden en in de war raken om de beste te kiezen. Om je opties te verfijnen, moet je aandacht besteden aan het type huid, je activiteiten en de formule in de zonnebrandcrème. De beste zonnebrandcrème moet je kunnen beschermen tegen UVA- en UVB-straling. Op deze manier blijft je huid gezond, zelfs als deze wordt blootgesteld aan directe zonnestralen. Je krijgt geen last van huidveroudering, zonnebrand, rimpels of zelfs huidkanker. Hier zijn twee belangrijke factoren waarmee je rekening moet houden voordat je zonnebrandcrème koopt.

Gezien de zonbeschermingsfactor

Voordat je Australian Gold-zonnebrandcrème koopt, moet je rekening houden met de SPF die door het product wordt aangeboden. De dermatoloog raadt aan om een ​​zonnebrandcrème te gebruiken met een SPF van minimaal 30. SPF 15 kan slechts 93% UVB-straling blokkeren. Bovendien kan SPF 30 ongeveer 97% van de UVB-stralen blokkeren. Als je een betere huidbescherming wilt, kun je kiezen voor SPF 50 die 98% van de UVB-straling kan blokkeren. Daarom raden de huid experts je aan om zonnebrandcrème met SPF 30 of hoger te gebruiken. De zonnebrandcrème moet op alle blootgestelde delen van de huid worden aangebracht. Bovendien is de beste tijd om zonnebrandcrème aan te brengen minimaal 20 of 30 minuten voordat je naar buiten gaat.

Aandacht besteden aan het type huid

Je moet het type huid herkennen voordat je zonnebrandcrème aanschaft. Als je een vette huid hebt, moet je het zonnebrandproduct selecteren dat als niet-comedogeen is bestempeld. Dit type zonnebrandcrème blokkeert je poriën niet. Integendeel, als je huidtype droog is, moet je een zonnebrandcrème met vochtinbrengende crème kiezen. Als je een gevoelige huid hebt, moet je kiezen voor een fysieke zonnebrandcrème. Deze zonnebrandcrème bevat titaniumdioxide en zinkoxide die je ogen niet prikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *