Je huis te koop aanbieden

Als je je huis al enkele maanden op de markt hebt staan ​​en geen interesse hebt gehad, kun je overwegen je huis te stagen. Volgens een bron verkopen panden die aan home staging doen 88 procent sneller en voor 20 procent meer dan woningen die niet zijn voorbereid. Je kunt overwegen om de hulp van een professional in te schakelen, zoals DietvorstBorman uw makelaar in Breda, om je te helpen bij de homestaging. Als je op zoek bent naar een professionele stager, moet je makelaar je advies kunnen geven. Het herschikken van meubels, het plaatsen van nieuwe bloemen en het opruimen van je gazon zijn allemaal snelle ideeën als je geen geld hebt om een ​​professional in te huren.

Opgemerkt worden

Aangezien niet alle verkopers hun huizen stagen, vooral die in lagere prijsklassen, heb je een concurrentievoordeel als je ervoor kiest om een ​​stap verder te gaan en je eigendom opnieuw in te richten. Home staging is het proces van het voorbereiden van je huis op de verkoop op een zodanige manier dat het het grootste aantal potentiële kopers aanspreekt die bereid zijn de hoogste prijs te betalen. Staging kan een van de meest winstgevende taken blijken te zijn die je ooit zult ondernemen, vooral als je bedenkt hoeveel tijd en geld het kost om het te voltooien.

Startpunt

Het verwijderen van persoonlijke bezittingen zoals foto’s en handdoeken met monogram van het pand, het schoonmaken of repareren van je apparaten zodat ze als nieuw lijken, en het ontgeuren van je huis zijn enkele aanbevolen suggesties voor home staging. Als het gaat om het inrichten van een huis, zijn de woonkamer, keuken, badkamers, slaapkamers en buitenruimtes allemaal cruciale locaties om je inspanningen op te concentreren. Deze plekken zijn meestal de smerigste plekken in een huis en ze vuil laten voordat je foto’s maakt om online te plaatsen, is een recept voor een ramp die je zeker niet wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *