Nieuwe cartridge aanschaffen? Niet nodig.

Helaas… De inkt van de printer is weer eens op. Net toen je die belangrijke papieren moest uitprinten gaf de printer weer een melding dat de cartridges helemaal leeg zijn, balen zeg! Tja, je bent niet de enige bij wie dit overkomt, maar het is zeker niet zo fijn. Vooral als je de printer niet zo heel veel gebruikt. Wil je hem een keer gebruiken, sterker nog, moet je hem een keer gebruiken, dan is die weer leeg. Pff.

Er zit niks anders op denk je dan, nieuwe cartridges bestellen maar. Maar dat hoeft helemaal niet! Je kunt de cartridges namelijk ook bijvullen. Daar bespaar je niet alleen kosten mee, maar er kleven ook nog allerlei andere voordelen aan vast. In dit artikel lees je meer over de voordelen van een hervulbare cartridge. Misschien toch nog eventjes wachten met het aanschaffen van nieuwe inktcartridges.

Voordelen

  • Hervulbare cartridges zijn beter voor het milieu: cartridges zijn van plastic, en plastic zijn slecht voor het….? Yep, het milieu. Dus telkens als je een nieuwe cartridge aanschaft en de oude weggooit, wordt dit als afval op de stortplaats gedumpt. Beter is het dus om je cartridges minimaal 3 tot 4 keer te hervullen.
  • Besparing: dit is de meest voorkomende redenen dat mensen hun cartridges laten bijvullen. Logisch, want je kunt enorm op de kosten besparen als je de cartridges bijvult in plaats van nieuwe te kopen. Vaak zelfs rond de 50%!
  • Een geweldige optie voor inkjetprinters: vooral voor inkjetprinters is het navullen van cartridges ideaal. Deze printers functioneren namelijk met vloeibare inkt, wat betekent dat een betrouwbaar bedrijf die de cartridges bijvult, ervoor zorgt dat zij de allerbeste inkten gebruiken om zo de beste printkwaliteit te leveren.
  • Beschikbaarheid: misschien heb je het wel eens meegemaakt. Dan is de inkt op, wil je een gloednieuwe cartridge aanschaffen maar dan is het ineens niet meer op voorraad. Erger nog: ze zijn helemaal niet meer beschikbaar. Dan kun je dus of wachten of een nieuwe printer aanschaffen. Dit probleem verdwijnt als je de cartridge bijvult.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *