Interieur simpel en goedkoop veranderen

Ben je ooit toe aan een totaal ander interieur, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan heb ik een aantal simpele dingetjes voor jou waar je in eerste instantie niet meteen over zou nadenken. Ben je al nieuwsgierig? Lees vooral even verder!

Deuren

Een huis of kantoorpand heeft vaak veel deuren. Een deur ziet er bijna overal anders uit en dat dringt niet snel door bij iemand. Een deur kan dus echt zorgen voor een totaal andere look in het interieur. Er is bijvoorbeeld een ruime keuze deurbeslag zoals moderne deurklinken in het zwart. Het vervangen van je deurklinken; heel erg fashionable en maar een simpele kleine verandering. Een moderne zwarte deurklink is natuurlijk, zoals de naam al zegt, een stuk moderner. Wil je je interieur juist iets meer een ouderwetse look geven, dan zijn retro deurklinken misschien meer iets voor jou.

Breng groen aan

Geef je interieur een boost door wat groen aan te brengen. Je hebt nooit genoeg planten, toch?! Een leuk idee is misschien; een plankje aan de muur hangen op je kantoor of werkplek thuis en zet daar wat kleine plantjes op. Planten stralen een vorm van rust en kalmte uit. Iets wat je wel kan gebruiken tijdens een stressvolle dag op werk!

Tapijten

Last but not least, een tapijt. Een tapijt kan bij elk interieur. De keuze in tapijten is dan ook enorm groot. Ga eens na welke kleur of print het beste zou passen bij jouw interieur. Een leuke print op je tapijt in de woonkamer onder het tafeltje. Dit geeft ook een totaal ander beeld van de woonkamer, terwijl je in feite alleen maar een tapijt hebt toegevoegd. Een tapijt hoeft natuurlijk niet alleen in de woonkamer te liggen. Denk eens over een tapijt in je slaapkamer; dat geeft toch meteen een gezellig en knus beeld?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *