Het verschil in type nagels

Het verschil in type nagels

Als vrouw willen we er graag allemaal netjes en verzorgd uitzien, onze nagels zijn daar een belangrijk onderdeel van. Waar we vroeger alleen de keus hadden uit een ander kleurtje nagellak, kun je tegenwoordig ook diverse soorten nep nagels en kunstnagels laten zetten. In deze blog vertellen we je graag wat meer over de verschillen in nagelproducten en kom je erachter welke optie het beste past bij jou.

Nagellak  

Nagellak is het meest bekend. Door middel van het kwastje kan de vloeibare lak worden aangebracht. Dit kan je door iemand laten doen, maar kun je ook heel gemakkelijk zelf. Na het aanbrengen van de nagellak kun je dit aan de lucht laten drogen. Wacht je goed tot het droog is dan blijft de lak gemiddeld een week mooi zitten.

Gellak

Gellak is net zoals nagellak nageldecoratie, maar werkt net wat anders. Gelllak is namelijk niet vloeibaar, maar een gelsubstantie. De gellak kan door jezelf worden aangebracht, maar wordt veelal door een nagelstyliste gedaan. Na het aanbrengen moet de lak niet drogen aan de lucht, maar moet dit onder een UV-lamp worden gehouden. Door deze methode blijft de gellak tot wel 2 weken netjes zitten.

Gel nagels

Gelnagels heeft dezelfde substantie als gellak, namelijk gel, maar is in dit geval geen nageldecoratie. Gelnagels zijn een verlenging en versteviging van je nagel. De nagels moet drogen onder een UV-lamp en heeft een hele sterke en natuurlijke afwerking van je nagel.

Acryl nagels

Als laatste kun je kiezen voor acryl nagels. Acryl nagels zijn net zoals gelnagels een verlenging en versteviging van je eigen nagel. In dit geval wordt er gebruik gemaakt van een poeder en vloeistof die door een nagelstyliste aangebracht dient te worden. De poeder en vloeistof drogen aan de lucht en zorgen uiteindelijk voor een nette en strakke afgewerkte nagel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *