De Draagzak; een onmisbaar item

Het dragen van baby’s is steeds populairder geworden, vooral met Instagram-moeders die prachtige baby-dragende foto’s delen. Zelfs beroemde vaders, zoals Mr. 007 zelf, Daniel Craig, zijn in de media gezien met een baby op sleeptouw in een babydraagzak.

Het dragen van baby’s is al eeuwenlang een opvoedingspraktijk in verschillende culturen over de hele wereld. Moderne draagzakken brengen dit in een nieuw tijdperk met ergonomische wetenschappen om een ​​eersteklas voedingshulpmiddel te bieden voor drukke moeders en vaders die veel onderweg zijn. Hulpmiddelen voor het dragen van baby’s kunnen het beste worden gekocht nadat het kind is geboren, aangezien lichaamsgrootte en andere variabele factoren (zoals vroeggeboorte) van invloed kunnen zijn op de keuze van de drager. Bij het kiezen van een draagzak zullen ouders rekening houden met zowel hun eigen lichaamsgrootte en vorm als de leeftijd en het gewicht van hun baby.

Soorten draagzakken
Er zijn veel modellen draagzakken verkrijgbaar in winkels en online. De meeste dragers vallen in een van de vier categorieën: Ringslings, Wraps, Soft Structure en Solid Structure. Er zijn enkele uitzonderingen, zoals Mei-Tai dragers, die als een kruising zijn tussen een draagdoek en een zachte structuur drager.

Voordelig een draagzak kopen
Draagzakken kunnen soms prijzig zijn. Maar we begrijpen dat het wel een onmisbaar item is en een draagzak geeft nu eenmaal veel vrijheid. Je kunt ook draagzakken in de sale kopen. Zelfs van goede merken zoals Tula en Ergobaby. Tula free to grow sale vinden? Bekijk via de link welke aanbiedingen er allemaal zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *