Kerstcadeautjes trends voor dit jaar

Wat zijn de nieuwste trends op het gebied van kerstcadeautjes? Laat je meenemen naar de laatste hits.

Kerstcadeautjes vrouw

Voor een vrouw kun je dit jaar denken aan woonaccessoires. Naast de woontrends die je bij de Casa / Xenos en bij de Ikea kunt vinden zijn er leuke kleurige alternatieven. Denk eens aan Cow Parade koeienbeeldjes die als woondecoratie in elk vertrek een eyecatcher vormen. Ook de bijzondere beschilderde hondenbeeldjes van het Belgische Pomme Pidou, zijn leuk om als kerstcadeautjes vrouw te geven.

Kerstcadeaus man

Voor mannen zijn er weer andere trends. Is stoer terug van weggeweest? Metalen wijnfleshouders met thema’s als motor , duiker of gitarist of duiker zijn erg leuk om dit jaar aan een man te geven. Ook leuke klassieke model auto’s zijn stoer om aan een man cadeau te geven met kerst.

Kerstcadeautjes voor elk wat wils

Veel kerstcadeautjes zijn voor mannen en vrouwen erg leuk. Afsluitend dus een paar tips die ook geschikt zijn als je een stel een leuk kerstcadeautje wilt geven. Nieuw zijn de Vinyl klokken die vervaardigd zijn uit gerecyclede langspeelplaten. Deze nieuwe klokken geven het begrip recycling een nieuwe wending. Oude platen worden tot nieuwe platen verwerkt, maar dan met een uurwerk en een leuk thema. De Vinyl klokken kun je bij Kadogalerie in Haarlem bekijken en via de website bestellen. Verder vallen daar ook het enorme assortiment schootkussens op. Deze zijn voor man en vrouw, van jong tot oud altijd handig en leuk om te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *