Blijf op de hoogte! De beste nageltrends op nagel-gebied.

Er gaat niets boven het hebben van een fantastisch paar nagels om je aantrekkelijker te laten voelen.

De meest trendy manicurestijlen van dit seizoen bevatten, van subtiele elegante details tot dramatische patronen – want het leven is te kort voor doffe nagels.

Acryl nagels hebben verschillende voordelen.

  • Acryl nagels zijn een fantastische methode voor elke dame om mooie, gemakkelijk te onderhouden nagels te krijgen.Acrylnagelbehandelingen zijn populair vanwege het langdurige karakter. Ze zijn breukvaster dan natuurlijke nagels en blijven langer zitten dan gelnagels.

Natuurlijke nagels daarentegen zijn kwetsbaar en vatbaar voor scheuren en schilfers.

  • Acryl nagels kunnen worden gebruikt om de volledige nagel te bedekken of als nagelverlenging aan het einde. Hierdoor kunt u een manicure met french tip hebben die het grootste deel van uw natuurlijke nagel gebruikt, of u kunt kiezen uit een onbeperkt aantal patronen die op de nagel kunnen worden afgewerkt.

Gel nagels hebben verschillende voordelen.

  • Heeft het uiterlijk en gevoel van natuurlijke nagels

Een laatste voordeel van gelnagels is dat ze qua uiterlijk en gevoel lijken op natuurlijke nagels in vergelijking met acryl nagels.

  •  Het aanbrengen van lagen om uw patroon te construeren is aanzienlijk gemakkelijker omdat elke laag kan worden uitgehard, wat betekent dat deze volledig droog is, voordat u verder gaat met de volgende.

Builder gel heeft verschillende voordelen.

  • Builder gel heeft een laag molecuulgewicht en een strakke moleculaire structuur. Aceton kan de gel niet binnendringen vanwege de starre structuur in tegenstelling tot andere soorten gels die zacht zijn zoals bijvoorbeeld gellak.
  • Builder gel is flexibeler en sterker dan acryl nagels. Harde gel kan zwakker lijken voor iemand die gewend is aan acryl, maar dit is helemaal niet het geval. Harde gel kan meer druk verdragen dan acryl en is minder vatbaar voor splinters of barsten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *