Alles om jouw kinderen een fantastische zomer te geven

Nu de zomervakanties langzaam van start gaan kan het af en toe een hele opgave zijn om jouw kinderen bezig te houden zodat ze zich niet gaan vervelend. In deze blog lees je de leukste tips over kinderspeelgoed waarmee kinderen eindeloos plezier beleven. We kijken per leeftijdscategorie naar een superleuke zomeractiviteit.

Het leukste babyspeelgoed

Wat moet je nou kopen voor een baby? Ze kunnen nog niet praten, hebben beperkte bewegingen en je moet ze constant in de gaten houden. Een ballenbak gevuld met honderden ballen is de perfecte oplossing. Zacht gevulde foambakken zorgen voor een comfortabele zitting. Ballenbakballen zijn in Europa minimaal 7 cm groot, zodat ze nooit een gevaar voor jonge kinderen zorgen. Het tovert een glimlach op elk kind en je stelt zelf jouw favoriete kleurencombinatie samen.

Het leukste peuterspeelgoed

Nu de tijd van bouwblokken, speelmatten en knuffels een beetje voorbij is, is het tijd voor wat leuker speelgoed. Kinderen ontwikkelen vanaf de peuter leeftijd hun eigen interesses en belangstellingen. Interactief speelgoed waarbij kinderen hun fantasie kunnen gebruiken wordt steeds gewilder. Een poppenhuis, workstation of speeltent zorgt altijd voor gelukkige speelmomenten bij peuters. Ook een grote nestschommel doet het erg goed en zorgt ervoor dat je met meerdere vriendjes en vriendinnetjes tegelijkertijd kunt spelen.

Het leukste tienerspeelgoed

Zodra kinderen de leeftijd van 10 jaar bereikt hebben is het tijd voor spectaculair speelgoed. De interesses van tieners veranderd en het is tijd voor meer actie. Het meest verkochte speelgoed voor tieners is met stipt een trampoline 244. Dit gangbare model past is bijna elke tuin en biedt urenlang speelplezier aan kinderen. Vaak mag je met meerdere kinderen tegelijkertijd springen wat het nog gezelliger maakt. Kies bij jonge kinderen altijd voor een trampoline met veiligheidsnet en ladder. Zo voorkom je pijnlijke ongelukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *