Waarom je als schoonheidsspecialist een loeplamp kunt gebruiken:

Loeplampen worden vaak gezien als een hulpmiddel voor oude mensen om de krant te kunnen lezen. Maar een loeplamp is voor veel meer dingen te gebruiken. Loeplampen zijn helemaal handig voor jouw werk als schoonheidsspecialist, aangezien ze voordelig te verkrijgen zijn én het werk verbeteren en eenvoudiger maken. Maar hoe kun je loeplampen dan precies gebruiken bij jouw werk als schoonheidsspecialist?

Beter zien van details:

De loeplampen op vergrootglas.com kunnen je helpen bij het beter zien van details op de huid of bij het uitvoeren van een behandeling, bijvoorbeeld bij epileren van wenkbrauwen of het reinigen van de huid. Goed zicht hebben op de huid van jouw klant is erg belangrijk bij het werk van een schoonheidsspecialiste, want je wilt de huid zo goed mogelijk verzorgen. Je wilt er niet later achterkomen dat je een plekje of haar over het hoofd hebt gezien. Met behulp van een loeplamp voorkom je dit. Ook zijn er meerdere soorten lenzen met verschil in vergroting/sterkte die je makkelijk kunt verwisselen in de loeplampen. Zo kun je de kleinste details zien, of juist een minder sterke lens gebruiken wanneer een vergroting niet perse nodig is. Een loeplamp heeft namelijk ook verlichting, wat ook handig kan zijn tijdens het werk.

Gemakkelijk te gebruiken:

Daarnaast zijn loeplampen gemakkelijk te gebruiken. Ze zijn dus een fijnere optie dan andere producten om te verlichten of te vergroten. Ten eerste is het zowel een lamp als een vergrootglas, wat betekent dat je met één uitgave gelijk twee tools hebt voor tijdens het werk.  Ten tweede is het energiezuinig om een loeplamp te gebruiken, aangezien je bij de meeste loeplampen de lamp kunt dimmen wanneer deze minder of niet nodig is. Sommige loeplampen schakelen zichzelf zelfs uit als ze langer dan 4 tot 9 uur aan staan, om zo energie te kunnen besparen.  Ten derde heeft de loeplamp een flexibele arm waardoor de loeplamp bijna in elke houding geplaatst kan worden. Je kunt het op een kastje of tafel laten installeren en zonder gedoe boven de klant laten hangen door met de hand de arm van de loeplamp te verplaatsen. Wanneer de loeplamp niet meer in gebruik is, kan het weer opzij gezet worden. Hierdoor zit de loeplamp niet in de weg en hoef je geen grote installatie te hebben om de loeplamp zo goed mogelijk te laten werken. Ideaal dus voor schoonheidsspecialisten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *