Trots op jezelf

We weten allemaal dat we onszelf moeten accepteren hoe we zijn, zo ook onze onzekerheden. Mocht je dit toch een handje willen helpen, zorg dan dat je kiest voor een erkend bedrijf dat gespecialiseerd is in farmaceutische en esthetische geneeskunde zoals Mesoestetic. Zo werken ze met de nieuwste technologieën die het resultaat versterkt. Zelfacceptatie klinkt makkelijker dan het in de praktijk is. Vooral in deze tijd vol perfecte plaatjes. Zelfacceptatie is een goede basis, lees hieronder de stappen.

Accepteren

Accepteer dat je fouten kunt maken, niemand is perfect. Het hoort bij het leven vallen en weer opstaan. Een voordeel van fouten maken is dat je er weer van kunt leren. Accepteer daardoor ook dat het is gebeurd. Je kun het verleden niet veranderen maar wel werken aan de toekomst. Die gebeurtenissen hebben gemaakt wie je nu bent en hoe je reageert. Waardeer je lichaam. Een lichaam is fascinerend, het werkt en het houdt ons levend. Je zult er ook maar één krijgen waardoor je er goed voor moet zorgen. Helaas heeft iedereen een mening en die gebruiken ze ook. Probeer je daar zo weinig mogelijk van aan te trekken en filter de meningen. Zijn het meningen die er daadwerkelijk zijn om jou beter te maken, accepteer deze. Maar worden ze gebruikt om je naar beneden te halen? Laat deze dan los.

Behouden

Jij bent zelf verantwoordelijk voor je woorden en daden. Denk hierbij altijd goed of jij de woorden ook zou willen horen, of dat ze toch kwetsend kunnen overkomen. Jij behandelt mensen zoals je ook zelf behandeld wilt worden. En onthoud goed, er zullen altijd mensen zijn die zo niet denken. Wees ook hier jezelf. Maar het allerbelangrijkste is dat je doet wat je wil en leef vrij. Laat alle twijfels en onzekerheden los. Ben vooral gelukkig met jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *