Maak jouw nagelverzorging helemaal af met gellak

Maak jouw nagelverzorging helemaal af met gellak

Gellak is een eenvoudige manier om wekenlang van een nieuwe kleur op jouw nagels te profiteren. Het kan best spannend zijn om dit aan te laten brengen en daarom vertellen we je hier hoe je je kunt voorbereiden en wat je kunt verwachten. Als je dat wilt kun je ook eenvoudig thuis zelf gellak aanbrengen en de producten in kopen bij een nagelgroothandel. We benoemen hier onder andere op wat je hiervoor nodig hebt en of dit nu echt zo lastig is.

Welke keuzes moet je maken bij het laten aanbrengen van gellak?

Als je besloten hebt om gellak te laten aanbrengen dan moet je een aantal keuzes maken. Allereerst wil je natuurlijk de juiste kleur(en) voor jouw nagels kiezen. Bij de meeste nagelstudios hebben ze een waaier met tientallen kleuren waar je uit kunt kiezen, maar het scheelt tijd en moeite als je op voorhand al een idee hebt. Ook wil je bepalen of de nagels rond of vierkant gevijld moeten worden. Je nagels zelf hoef je niet voor te bereiden, maar weet dat er flink aan je nagels gevijld en gewerkt worden voordat de gellak daadwerkelijk wordt geplaatst. Het kan daarom zijn dat de nagels in de dagen na het aanbrengen wat gevoeliger zijn.

Hoe eenvoudig is het om thuis gellak aan te brengen? 

Door thuis gellak aan te brengen kun je je een bezoek aan de nagelstudio besparen en het is, op de lange termijn, ook voordeliger. Het goede nieuws is dat dit helemaal niet lastig hoeft te zijn. Wel heb je hier apparatuur voor nodig zoals een UV of ledlamp, om jouw nagels te laten drogen. Uiteraard moet je de kleur gellak van jouw keuze, een topcoat, primer, basecoat en nagelreiniger hebben. Volg daarbij de aanwijzingen op de verpakking, maar weet dat je ongetwijfeld in het begin foutjes zult moeten maken. Dat heeft er ook mee te maken hoe handig je bent en zelf jouw nagels lakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *