Hierom moet je als man ook tassen gaan dragen

Vroeger liep je heel stoer met je beplakte rugzak door de school heen. Tegenwoordig is dat wel anders en zie je vaak alleen maar vrouwen met tassen. Maar waarom eigenlijk? Ook voor mannen zijn tassen hip, maar vooral heel erg handig. Je kunt er namelijk van alles in kwijt en dat is ook wel nodig. Anno 2021 kan er heel veel, inclusief mannen die tassen dragen. Wat voor tas mooi is om als man te dragen? Business tassen heren en leren laptoptassen zijn heel tof. Maar er zijn nog veel meer mooie tassen om als man te dragen

De backpack en messenger bags

Een backpack bevat veel ruimte en is ideaal als je een nachtje ergens logeert. Maar ook kan deze tas prima op je werk of als je wilt backpacken. Dit is een tas die bijna altijd wel kan.

Een messenger bag is weer wat anders dan een backpack, maar zeker niet minder handig. Je kunt gaan voor een messengerbag van Plevier tassen, maar ook van vele andere merken. Een messenger bag is ideaal als je op de fiets naar je werk gaat. De tas is compact, maar er gaat meer in dan je denkt.

Laptoptassen

Wil jij er hip uitzien op de werkvloer of op school? Dan moet je gaan voor leren laptoptassen. Deze stralen status uit en zijn er in veel soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor Plevier tassen. Je komt makkelijk bij je spullen en hoeft niet in de hele tas te graaien naar die ene pen. Leren laptoptassen hebben veel vakjes en meer ruimte dan je denkt. Daarom zijn ze perfect als tassen voor mannen.

Dit zijn maar een aantal voorbeelden waarom je als man een tas moet gaan dragen en welke. Er zijn namelijk nog veel meer soorten tassen die je als man perfect kunt dragen. Ga eens op zoek naar de tas voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *