Leuke weetjes over mannen

Leuke weetjes over mannen
Leuke weetjes over mannen

Er zijn al vele studies gedaan naar deze vreemde wezens op de aarde die we mannen noemen. Toch zijn ze niet veel anders dan wij vrouwen. Ons DNA is namelijk voor 98,5% hetzelfde, we hebben dezelfde hormonen. Het enige verschil zit hem in de verhoudingen van deze hormonen, dat maakt het verschil tussen mannen en vrouwen. Hoewel er zat leuke weetjes zijn over vrouwen, gaan we nu wat vertellen over de mannen.

1. De baard

Wist je dat de baard van de man in de lente het hardst groeit. Zou je dus je baard willen laten groeien, dan kun je dat het beste doen in de lente.

2. Het hormoonbalans verandert

Het mannelijke hormoonbalans verandert tijdens de zwangerschap. Het testosterongehalte verminderd, waardoor mannen zorgzamer en minder agressief worden.

3. Mannen staren veel

Kodak liet een onderzoek uitvoeren bij ongeveer 3.000 mensen. Hieruit blijkt dat mannen gemiddeld 43 minuten per dag staren naar 10 verschillende vrouwen. Met een snelle rekensom komen we uit op het feit dan mannen in hun hele leven meer dan 11 maanden naar een vrouw staren.

4. Dikke mannen zijn gelukkiger

Psychologen van de Bristol University wezen uit dat dikkere mannen zich vaak gelukkiger voelen dan dunnere mannen. Daarnaast houden ze het ook vaak langer vol tijdens te seks.

5. Voedsel heeft invloed

Wat een man eet in een dag heeft invloed op de kwaliteit (en de smaak) van zijn sperma. Wanneer een man veel groente en fruit een, wordt de concentratie van het sperma vel hoger dan wanneer hij bewerkt vlees en vetten eet.

6. Mannen luisteren… anders

Vrouwen hebben vaak het idee dat een man niet luistert, maar dat is niet waar. Mannen luisteren op een andere manier naar ons, dan hoe vrouwen luisteren. Vrouwen luisteren vaak met gevoel en als ze wat willen delen, is dat om hun gevoel te uiten. Mannen luistern wel naar een vrouw die haar gevoelens uit, maar is in zijn hoof bezig met oplossingen. Mannen denken namelijk vaker oplossingsgericht. Hierdoor krijgt de vrouw het idee dat hij niet luistert, omdat zij haar gevoel kwijt wil en hij (ongevraagd) advies geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *