Leuke mondkapjes om veilig én fashionable voor de dag te komen!

Wie dacht vorig jaar dat we nu nog steeds te maken zouden hebben met het covid-19-virus en dat mondkapjes deel gingen uitmaken van onze dagelijkse garderobe? Maar wie zei dat je niet tegelijkertijd veilig en fashionable kunt zijn? Er is genoeg keuze in de mondkapjes die tegenwoordig op de markt zijn naast de standaard blauw-wit mondkapjes. Zo zijn er verschillen de kleuren en print en ook aparte formaten voor kinderen.

Mondkapjes voor iedereen

Een paar all-time favorieten zijn de mondkapjes met glitter. Weer eens wat anders dan een printje maar toch zeker niet standaard. Ook van mondkapjes met schattige bloemenprintjes en dierenprints krijgen we niet genoeg! Op zoek naar iets modieus maar geen fan van prints? Mondkapjes in effen kleuren zoals zwart, blauw, donkerrood, beige en grijs zijn ook altijd goed. Staat toch even net wat leuker dan een wit blauw masker. Combineer deze met het inlegfilter en zorg ervoor dat je deze filter elke dag vervangt voor optimaal gebruik! Jammer dat niemand je mooie glimlach kan zien onder deze maskers? Wat dacht je van het transparante mondkapjes? Zeker perfect voor als je in de winkel werkt! Zoals je kunt zien zijn er genoeg mogelijkheden voor iedereen! 

Mondkapjes opbergen

Welk mondkapje je ook kiest, als je ze onderweg schoon en hygiënisch wilt houden, berg ze dan op in een draagbare mondkapjeshouder zodat ze apart worden gehouden van de overige spullen in je tas.

Ben je opzoek naar leuke stoffen mondkapjes, transparante mondkapjes of juist toch wel de wit-blauwe variant om te verkopen in je winkel? Kijk eens bij Yehwang: deze sieraden groothandel heeft en groot aanbod met leuke prints (óók in kindermondkapjes)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *