Welke soorten trampolines zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten en maten bij het kopen van een trampoline. Maar welke trampoline past het beste bij jouw tuin en gebruik? Materiaal en het soort veren zijn hierbij erg belangrijk. In deze blog neem ik je mee in de afwegingen die je moet maken om een goede trampoline te kiezen.

Er zijn veel trampolineleveranciers op internet, een van de bekendste trampoline-experts is Etantrampoliness.com. Etantrampoliness staat ​​bekend om hun goede service en bieden een grote variatie aan trampolines. Een van de meest modieuze trampolines van 2021 is de trampoline 305 cm. De trampoline is er in verschillende soorten met daarbij ook vangnetten zodat je kinderen altijd veilig kunnen spelen.

Trampoline veren

Iedereen wil natuurlijk dat zijn trampoline lang meegaat, want het is vaak een flinke investering. Trampoline-veren zijn hier erg belangrijk omdat slechte veren een snellere slijtage betekenen en snel kunnen leiden tot dure reparatiekosten. Er zijn 2 soorten veren die bekend staan om hoge kwaliteit: roestvrij staal en gegalvaniseerd staal. Deze veren roesten niet snel en zorgen ervoor dat je zonder problemen langdurig op de trampoline springt. Op een ronde trampoline word je snel in het midden gegooid om te springen, hierdoor wordt. Bij een rechthoekige trampoline is dit echter niet het geval en worden de afzonderlijke veren meer belast. Kies je dus voor een rechthoekige trampoline, dan is dit een van de belangrijkste onderdelen waar je op moet letten bij de aanschaf van een trampoline.

Garantie en service?

Als je trampoline wordt afgeleverd en deze niet bevalt, of de trampoline gaat na korte tijd kapot, dan is het belangrijk dat je hem koopt bij een bedrijf met een goede service. Daarom is het raadzaam om zorgvuldig met de leverancier te overleggen over de garantie en servicevoorwaarden, op deze manier kom je nooit voor ongewenste financiële verrassingen te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *