5 trends in lingerie voor dames

Hoewel je met de winter in zicht misschien vooral op zoek bent naar comfortabele hoodies en warme trenchcoats, is het ook dé periode om mooie lingeriesetjes te kopen. Tenslotte wil je het hele jaar door mooi zijn in je ondergoed en liggen er allerlei feestdagen in het verschiet. Ben jij op zoek naar de trends in lingerie voor dames? Wij hebben er 5 voor je geselecteerd.

5 x lingerietrends

Op zoek naar de nieuwste trends in lingerie voor dames? Bekijk snel de onderstaande trends.

1. Beugelbh’s zijn weer populair.

Waar we in coronatijd eigenlijk het liefst de bh helemaal achterwege lieten, zijn de beugelbh’s nu weer helemaal terug van weggeweest. Of je nu voor een push-up bh kiest of juist voor een minimizer bh, de beugelbh is jouw beste vriend! Deze bh biedt optimale ondersteuning en zorgt ervoor dat je kleding mooi valt. 

2. Een nachthemd is het helemaal.

Misschien klinkt een nachthemd jou meer in de oren als iets uit grootmoeders tijd, maar in 2023 is deze nachtkleding weer helemaal hip. Zeg maar dag tegen je pyjama! Een nachthemd is er vandaag de dag in allerlei vormen en kleuren. Ga jij voor sexy rood of voor mysterieus donkerblauw? Kies je voor een korte negligé of voor hooggesloten en schattig? Waar jouw blik ook op valt, met een nachthemd zit je zeker goed dit jaar.

3. Ga voor verleidelijke kousen.

Kousen in combinatie met een sexy lingerie setje? Dat klinkt als dé ingrediënten voor een zwoele nacht. Met jarretels en kousenbanden maak je jouw spannende outfit helemaal af. Je kunt kiezen voor dunne nylonkousen, maar ook andere soorten kousen zijn een prima optie. Bovendien heb je volop de keuze in lengte, want er zijn hippe kousen tot de knie, maar ook tot over de knie. Hoe spannend wil je het maken?  

4. Kleine triangelbh’s zijn voor iedereen.

Bij een triangel denken we al gauw aan een bikini, maar ook in de lingerie is dit model in opmars. Het kan dit jaar eigenlijk niet klein genoeg zijn. Zoals op de catwalks al te zien is, voldoet soms zelfs een enkele tepelversiering. Ook de triangelbh is maar weinig verhullend. Durf jij het aan? Een kleine triangelbh kun je met allerlei soorten slips combineren. Zelfs een boxershort is daarbij een prima keuze. En wist je dat high waist ondergoed ook weer helemaal in is? 

5. De string mag niet aan je garderobe ontbreken.

Waarom zou je eigenlijk een string dragen? Veel vrouwen geven aan dat ze een string dragen omdat ze zich dan aantrekkelijker voelen. Daarnaast is het onder sommige kleding beter om een string te dragen, omdat je anders de lijntjes van je ondergoed er doorheen ziet, en dat is niet wat je wilt, toch? Bovendien is een string voor sommige dames echt het toppunt van comfort. Een niet uit te wissen argument is natuurlijk dat een string vrijwel geen ruimte inneemt in je koffer. Voel jij die vakantievibes ook al aankomen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *