3x populaire borstkolven

Tijdens de laatste weken van je zwangerschap denk je er vast al over na of je na de bevalling borstvoeding wilt gaan geven. Dit is niet voor iedereen weggelegd, maar als jij een poging wilt wagen is het goed om vast voorbereid te zijn. Je kan een borstkolf kopen, wacht hier liever wel mee tot na de bevalling. Je weet immers nog niet of de borstvoeding goed op gang komt.

Investering

Het kan geen kwaad om vast research te doen naar welke borstkolven er te koop zijn. Ze zijn er van veel verschillende merken en ook in verschillende prijsklassen. Het is vaak een hele investering, dus het is fijn als je meteen de juiste koopt. Maar wat zijn nu eigenlijk de populairste borstkolven? En op welke momenten gebruik je een borstkolf?

Wel of niet noodzakelijk

Als je borstvoeding wilt gaan geven vraag je je misschien af of een borstkolf wel nodig is. Bij sommige vrouwen is het gebruik hiervan noodzakelijk, als de borstvoeding niet goed op gang komt. Met de borstkolf kan je de melk toestroom stimuleren. Ook kan het handig zijn als je gaat werken of een dagje zonder de baby op pad gaat. Je kunt dan moedermelk afkolven en de oppas of je partner kunnen dan de baby een flesje met borstvoedingsmelk geven.

Verschillende behoeften

In de afgelopen 50 jaar heeft Medela zich ontwikkeld tot een wereldwijde producent van borstkolven. Er is een ruim assortiment en het is aangepast aan verschillende behoeften van moeders. Zo is er een type welke geschikt is voor een premature baby en kan je een handkolf kopen als je af en toe wilt afkolven. De dubbele elektrische borstkolf Medela Freestyle Flex is uitermate geschikt als je dagelijks wilt gaan kolven.

Comfortabel in gebruik

Het Zwitserse merk Ardo heeft verschillende soorten borstkolven in het assortiment. Over het algemeen zijn die betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Je kan de borstkolven zowel op batterijen als netstroom gebruiken en ze produceren weinig geluid. De borstkolven van Lansinoh zijn tegenwoordig steeds populairder. Het merk wordt steeds bekender en de kolven zijn comfortabel in gebruik en ze zijn ontworpen om efficiƫnt en makkelijk te kolven, waar je ook bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *